Arzu Sönmez 2018-05-16T13:09:17+00:00

Arzu Sönmez

DESIGNER & STYLIST

Geboren in Turkije maar vanaf haar 1e jaar opgegroeid in Nederland. Sinds jongs af aan heeft mode, beauty en het aspect vrouw-zijn haar erg geboeid. In haar internationale en cultuur rijke reizen hebben diverse analyses en onderzoeken geleid tot de keuze om haar interesses te ontwikkelen tot iets professioneels.

In 2000 heeft zij diverse ontwerpen en designs uit gebracht. In 2015 is Arzu Sönmez voor groot publiek bekend geworden met haar eigen haute couture lijn. Zo heeft ze onder meer de missen van Best Model België met succes mogen kleden.

Arzu Sonmez ziet mode als een vorm van expressie. Het is soms een moment opname of je levensmotto. Maar het is altijd “the way of living your life”, je “lifestyle”.

Sinds de start van haar modehuis (Wens Fashion Modehuis) waar je chique maar betaalbare mode vind is ze zich blijven ontwikkelen en begint nu aan een nieuw avontuur met haar tweede vestiging die in april word geopend. Hier kun je terecht voor haute couture zoals bij het modehuis maar ook voor confectie avondjurken. Hiernaast zal ze haar eigen merk “Arzu Sönmez” tassen, schoenen en sieraden lijn beschikbaar stellen voor al haar gasten.

Droomjurk voor een Droomprijs!

PROFESSIONEEL ADVIES, PRACHTIGE ACCESSOIRES, EEN PERSOONLIJKE BENADERING EN UITSTEKENDE SERVICE

READ MORE